Mjällby!

14 jun 2016

En nederlag eller sämre resultat kan många gånger leda till något positivt. Man tvingas ofta till en rad förändringar för att komma tillbaka och i detta finns en enorm kraft om man är beredd att göra det som krävs för att lyckas. Detta upplever både företag, företagsledare, föreningar och individuella idrottare årligen. Själv var jag i min karriär uträknad av i stort sett alla efter en tuff tid i privatliv och i min satsning . Jag tvingades in i en förändringsprocess som gjorde att jag sen kom tillbaka starkare än någonsin tidigare och blev bäst i Världen i min idrott. Idag har jag haft en dragning om detta för spelare, ledare, tränare, ledning och sponsorer i den anrika fotbollsklubben Mjällby. Efter en tuff tid åkte Mjällby denna säsongen ner till Superettan. Men med nya tag och med en rad förändringar så har dom alla möjligheter i världen att komma tillbaka starkare och bättre än någonsin tidigare. Jag önskar Mjällby och hela föreningen stort lycka till i sin framtida satsning! Här tillsammans med Håkan från Mjällbys ledning.

IMG_6291.JPG

Kontakta oss

Är du intresserad av föreläsningar, träning eller events? Kontakta mig gärna via epost nedan så återkommer jag inom kort.

Bokning och förfrågningar:
martin@martinlidberg.com

För press:
Pressbilder

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.