Mor och son!

14 jun 2016

Idag har jag haft en inspirationsdag för mor och son. Verkligen roligt att få se glöden och se hur dom kämpade sida vid sida. Ja mamma Cecilia har gjort värdens resa och nästan halverat sin kroppsvikt från att ha varit riktigt överviktig. Cecilia har också inspirerat sin son Victor som nästan bott framför dataskärmen. Idag körde jag två tuffa pass med dem och sen blev det mycket prat om träning och kost såklart. Första passet körde vi backträning med kroppsegna övningar och med expander. Andra passet blev ett mördarpass influerat från brottning och crossfit. Tack för en toppendag Cecilia och Victor. Spelar du för mycket igen så kommer jag och slänger ut datan Victor. Ni gav även mig inspiration idag, tack för det

Kontakta oss

Är du intresserad av föreläsningar, träning eller events? Kontakta mig gärna via epost nedan så återkommer jag inom kort.

Bokning och förfrågningar:
martin@martinlidberg.com

För press:
Pressbilder

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.