Nästa pass på Nacka Dojo!

14 jun 2016

20131111-165220.jpg

Vill passa på att tacka alla er som var på mitt högintensiva fyspass på Nacka Dojo förra veckan. Vilket gäng och vilket härligt pass det blev. Imorgon och varje tisdag kl 18:00-19:15 framöver så kör jag mina fyspass på Nacka Dojo. Imorgon blir det inriktning på styrka där vi arbetar med den egna kroppen och med varandra som belastning. Kom gärna och provträna och känn på ett pass i världsklass! Ser fram emot att se just dig där och då. Brottarkram Martin

Kontakta oss

Är du intresserad av föreläsningar, träning eller events? Kontakta mig gärna via epost nedan så återkommer jag inom kort.

Bokning och förfrågningar:
martin@martinlidberg.com

För press:
Pressbilder

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.