PML!

14 jun 2016

Som idrottare är man van att kämpa hårt för att lyckas. Därför presterar dessa människor normalt även bra i sin yrkeskarriär efter idrotten. Dom är vana att sätt upp sina mål, arbeta fokuserat, planera sin egen tid, kämpa i både motgång och framgång och arbeta effektivt i team. Är verkligen stolt över att se hur bra det går för många av mina gamla brottarkollegor. Idag var jag och föreläste på företaget PML i Södertälje. Ett framgångsrikt företag med många anställda som byggts upp från grunden med mycket hårt arbete av min gamla Brottarkollega Petri Laukkanen med familj. Här är jag på bild med Petri och fina unga brottarkollegor som passade på att komma på min föreläsning idag. Detta med att dra nytta av Idrottens kompetens har b.la företaget Team-Builder Rekrytering och Bemanning så framgångsrikt dragit nytta av. ”Starka Team Bygger Framgång”

IMG_6428.JPG

Kontakta oss

Är du intresserad av föreläsningar, träning eller events? Kontakta mig gärna via epost nedan så återkommer jag inom kort.

Bokning och förfrågningar:
martin@martinlidberg.com

För press:
Pressbilder

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.