Present till sin mamma!

14 jun 2016

20140502-131449.jpg

John beställde ett presentkort till sin mamma Maria i 50 årspresent. Presentkortet innehöll en tuff utmaning i form av ett träningspass med mig med konsultation. Både Maria och John kämpade sig igenom passet med flaggan i topp. Ja verkligen imponerande att se hur mor och son kämpade tillsammans sida vid sida. Efter passet blev det en god lunch innan dom sen begav sig nöjda och med en massa hälsosamma endorfiner i kroppen tillbaka söderut igen. Ja presenter behöver inte alltid innehålla osunda saker och ändamål som så ofta sker. Att vilja inspirera något till träning, bra hälsa och välmående på olika sätt är för mig äkta kärlek

Kontakta oss

Är du intresserad av föreläsningar, träning eller events? Kontakta mig gärna via epost nedan så återkommer jag inom kort.

Bokning och förfrågningar:
martin@martinlidberg.com

För press:
Pressbilder

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.