Starka team bygger framgång!

14 jun 2016

(PowerHour) Varje fredag avslutar jag veckan med att hålla i ett fyspass för Team-Builder Rekrytering & Bemannings medarbetare och kunder mellan klockan 15-16. Här förbättrar vi form, värnar om varandras hälsa samtidigt som sammanhållning och laganda byggs. Idag stod det löpning på schemat och därefter fyra varv av högintensiv styrketräning där alla arbetar utifrån sina egna förutsättningar. Mellan mig och Jonas till höger i bild så blir det alltid en fight. Han knäckte mig på löpningen som så ofta men på styrkan pulvriserade jag honom idag. Här på bild med Tobias och Jonas från Team-Builder efter dagens pass. ”Starka team bygger framgång”   

Kontakta oss

Är du intresserad av föreläsningar, träning eller events? Kontakta mig gärna via epost nedan så återkommer jag inom kort.

Bokning och förfrågningar:
martin@martinlidberg.com

För press:
Pressbilder

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.