Stolt över mina gamla brottarkollegor!

14 jun 2016

Denna vecka var jag och föreläste för Sauflon Nordics AB. Detta företag har byggts upp från grunden till ett fantastiskt framgångsrikt företag på bara några år. För att lyckas med detta krävs en stark ledare, hårt arbete, fokuserade medarbetare och en knivskarp affärsidé. Så stolt över att min gamla klubbkompis från Spårvägen, Henric Barck varit den som hållit i rodret som VD från början tills nu. I dagarna blev dom uppköpta av ett stort internationellt bolag och resan för dig slutar med flaggan i topp. Du var alltid stentuff att möta både på träning och match och jag förstår att du gjort det tufft även för konkurrenterna som företagsledare. Ja drivet från våra idrottare är enormt många gånger och det är därför Team-Builder Rekrytering och Bemanning bland annat rekryterar och bemannar arbetsplatser med människor med en bakgrund från idrotten. Jag vill avslutningsvis säga stort grattis till dig Henric och önskar dig all lycka till i framtiden, ja nu väntar nya roliga utmaningar i livet. Här en bild på Henric Barck. ”Hårt arbete lönar sig alltid”

IMG_6461.PNG

Kontakta oss

Är du intresserad av föreläsningar, träning eller events? Kontakta mig gärna via epost nedan så återkommer jag inom kort.

Bokning och förfrågningar:
martin@martinlidberg.com

För press:
Pressbilder

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.