Styrka & Kondition!

14 jun 2016

20140427-111703.jpg

Precis avslutat ett pass med #backlöpning och #expanderträning. Expandern måste vara världens mest underskattade #träningsredskap. Du har alltid ditt eget gym med dig vart du än ska och kan träna upp din kropp med en rad olika övningar. Jag brukar alltid avsluta mina konditionspass med 15-20 minuter styrka med min expander. På så sätt kan jag förbättra både styrka och kondition och forma min kropp så som jag vill. Förbättrad kondition gör kroppen bättre på att förbränna fett och mer muskler ökar ämnesomsättning. Kör så det ryker mina vänner! #träning #fys #backe #konditonsträning #styrketräning

Kontakta oss

Är du intresserad av föreläsningar, träning eller events? Kontakta mig gärna via epost nedan så återkommer jag inom kort.

Bokning och förfrågningar:
martin@martinlidberg.com

För press:
Pressbilder

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.