Summercamp 30 juli till 3 Aug!

14 jun 2016

Sitter och planerar föredraget jag ska hålla i tillsammans med den tidigare Världsmästaren i Thaiboxning, Jörgen Kruth. Detta och även våra träningspass kommer att ske på Nacka Dojos grymma Summer Camp den 30 juli till 3 augusti. Tränare i världsklass inom olika kampsporter kommer att vara på plats och hålla i passen. Finns några platser kvar, så skynda på och gör din anmälan på nackadojo.com På bilden ser ni Jörgen tillsammans med den tidigare världsmästaren i MMA, Dan Henderson. Som jag för övrigt slog ut i kvartsfinalen i OS i Atlanta.

20140716-155859-57539980.jpg

Kontakta oss

Är du intresserad av föreläsningar, träning eller events? Kontakta mig gärna via epost nedan så återkommer jag inom kort.

Bokning och förfrågningar:
martin@martinlidberg.com

För press:
Pressbilder

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.