Tack för denna säsongen!

14 jun 2016

Jag tackar detta härliga gäng och alla andra människor som kommit och kämpat på mina tuffa fyspass, (CrossControl) på Nacka Dojo varje vecka. Framstegen ni gjort har varit helt fantastiska. Vissa har gått från lata soffpotatisar till rena rama fysmonster. Jag ser fram emot att få pressa er till det yttersta även nästa säsong. Nu tar vi en välbehövlig semester så ses vi på stranden i sommar. Ja i år behöver ingen av er bada i vassen i alla fall. Trevlig sommar!  

Kontakta oss

Är du intresserad av föreläsningar, träning eller events? Kontakta mig gärna via epost nedan så återkommer jag inom kort.

Bokning och förfrågningar:
martin@martinlidberg.com

För press:
Pressbilder

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.