Talanglyftet!

14 jun 2016

Idag körde jag och David vårt koncept ”Talanglyftet” igen. Det var Anton som kom till Stockholm med sin mamma med målet att bli en ännu bättre fotbollspelare. På förmiddagen hade vi fysträning med konsultation och på eftermiddagen ett fotbollspass med konsultation som David Roufpanah höll i. Trots att Anton är en stor talang så har han en del att utveckla och nu blir det hemmaläxa gällande både fysiken ock fotbollstekniken inför vår kommande återträff med utvärdering. Tack för idag!

20140521-151933-55173206.jpg

Kontakta oss

Är du intresserad av föreläsningar, träning eller events? Kontakta mig gärna via epost nedan så återkommer jag inom kort.

Bokning och förfrågningar:
martin@martinlidberg.com

För press:
Pressbilder

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.