Team-Passet för dig och ditt företag!

14 jun 2016

20140509-121331.jpg

Varje fredag kl 15-16 så håller jag i mitt Team-pass i centrala Stockholm. Här medverkar Team-Builder rekrytering och Bemannings medarbetare tillsammans med sina uppdragsgivare. Syftet är att skapa starkare sammanhållning med sina partners samtidigt som veckan avslutas med ett riktigt bra träningspass. Att göra av med energi ger energi. Är du och ditt företag intresserad att delta och etablera ett samarbete? Kontakta då Team-Builder rekrytering och bemanning på info@team-builder.se ”starka team bygger framgång”

Kontakta oss

Är du intresserad av föreläsningar, träning eller events? Kontakta mig gärna via epost nedan så återkommer jag inom kort.

Bokning och förfrågningar:
martin@martinlidberg.com

För press:
Pressbilder

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.