Tidig morgon på Arlanda!

14 jun 2016

20140426-061613.jpg

Tidig morgon här på Arlanda. Har precis släppt grabben som åker på sin första landslagsturnering med ungdomslandslaget i fotboll. Jag minns själv mitt första landslagsuppdrag när jag var 15år precis som Isac. Efter en strulig period med en motivationsvacka så lyckades min ungerska tränare Tibor övertala mig att börja satsa på brottningen igen. Resan gick till Turkiet Izmir och det var Ungdoms EM i Turkiet som hägrade. Någon vecka senare kom jag hem som enda svensk med en guldmedalj runt halsen. Sen den dagen vände allt. Jag fick tillbaka motivation och glädje igen vilket ledde till en lång och lyckad idrottskarriär. Tack för att du fick mig på rätt spår igen Tibor och lycka till nu Isac. Allt är möjligt och drömmar kan alltid förverkligas om man är beredd att satsa vad som krävs. Trevlig Lördag mina vänner!

Kontakta oss

Är du intresserad av föreläsningar, träning eller events? Kontakta mig gärna via epost nedan så återkommer jag inom kort.

Bokning och förfrågningar:
martin@martinlidberg.com

För press:
Pressbilder

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.