Träning skyddar din hjärna! 

14 jun 2016

Visste du att träning är en av de hemliga vapnen mot depression och studier har visat att det vanligtvis överstiger effekterna från antidepressiva droger. Forskning har visat att I de flesta fall fungerar inte de här drogerna bättre än placebo – och kan ha seriösa bieffekter. Ett av sätten som träning hjälper mental hälsa är genom att normalisera insulinresistens och boosta naturliga “feel good”-hormoner och neurotransmittorer associerade med humör, så som endorfiner, seratonin, dopamin och GABA. Oavsett om man inte lider av nedstämdhet eller depression så höjer träningen vår livskvalité och gör oss gladare och lyckligare. Så mitt råd är att ta med dina deppiga vänner på ett bra träningspass och en god middag istället för att gå ut och festa och älta problem.

Kontakta oss

Är du intresserad av föreläsningar, träning eller events? Kontakta mig gärna via epost nedan så återkommer jag inom kort.

Bokning och förfrågningar:
martin@martinlidberg.com

För press:
Pressbilder

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.