Trevlig sommar!

14 jun 2016

Jag vill tacka alla mina deltagare för årets alla träningspass där jag skrikit, gullat, piskat och drillat er. Både företag, föreningar och privatpersoner har fått krigat sig igenom passen på mina camper, inspirationsdagar och olika typer av träningspass och jag förstår att det funnits tillfällen när ni velat be mig fara och flyga. Men nu slipper ni bada i vassen i sommar och kan gå rakryggade hela vägen till solstolen. Ikväll kör vi sista passet på Nacka Dojo och kom ihåg att det finns inga genvägar till att komma i bra form. Se nu till att bibehålla det vi byggt upp, så tar vi nya friska tag med samma härliga träningsglädje och inställning även efter sommaren. Tack mina fina vänner! Brottarkram Martin

20140610-164931-60571689.jpg

Kontakta oss

Är du intresserad av föreläsningar, träning eller events? Kontakta mig gärna via epost nedan så återkommer jag inom kort.

Bokning och förfrågningar:
martin@martinlidberg.com

För press:
Pressbilder

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.