Utomhusträning!

14 jun 2016

20140513-124054.jpg

Då är min tripp över för denna gång. Har nyss håll ett föredrag under Spadagarna på Stenungsbaden Yacht clubs fina hotell och Spa anläggning här i Stenungsund. Jag avslutade sen dagen med att köra ett bra träningspass på Lappsets fantastiska utegym här. Intresset var stort vilket relaterade i nya bokningar på flera Spa anläggningar ute i vårt avlånga land. Så roligt att både Span och hotellen i Sverige börjar satsa mer på träning och hälsa och att dem dessutom förstått de positiva effekterna med att träna utomhus, en trend som fortsätter växa och som är här för att stanna. Nu blir det bilfärd hem till min underbara familj igen.

Kontakta oss

Är du intresserad av föreläsningar, träning eller events? Kontakta mig gärna via epost nedan så återkommer jag inom kort.

Bokning och förfrågningar:
martin@martinlidberg.com

För press:
Pressbilder

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.