Våra tankar styra både prestation och välmående!

14 jun 2016

Träning och åter Träning gav mig de fysika förutsättningarna för att prestera bland de bästa i världen. Men det var den mentala träningen och den rätta inställningen som tillslut fick mig att nå mitt mål och min stora pojkdröm. Hur vi tänker och kontrollerar våra tankar påverkar både hur vi mår och hur vi presterar i vår vardag. Sitter nu och planerar kommande föredrag för ett av Sveriges största företag, där prestation och framgång är ett måste för att klara den stenhårda konkurrensen som råder. Har du någon gång funderar över dina tankar och om de stämmer överens med hur du vill leva och vad du vill uppnå?

20140707-134058-49258112.jpg

Kontakta oss

Är du intresserad av föreläsningar, träning eller events? Kontakta mig gärna via epost nedan så återkommer jag inom kort.

Bokning och förfrågningar:
martin@martinlidberg.com

För press:
Pressbilder

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.