Världspremiär!

14 jun 2016

Idag är det världspremiär på Nacka Dojo. Jag börjar säsongen kl 17:15 med ett tufft brottningspass för alla er kampsportare. Senare idag kl 18:30 så kör jag sen mitt populära fyspass, CrossControl för alla er som vill komma i riktigt bra form och som vill lära er att flytta fram era gränser. Det finns inga genvägar men en väldigt massa omvägar och kom ihåg att resan startar idag, Imorgon kan det vara försent. Ser fram emot att snart få träffa nya som gamla hjältar.

IMG_5517.JPG

Kontakta oss

Är du intresserad av föreläsningar, träning eller events? Kontakta mig gärna via epost nedan så återkommer jag inom kort.

Bokning och förfrågningar:
martin@martinlidberg.com

För press:
Pressbilder

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.