Vart har du tagit vägen?

14 jun 2016

Är det någon som sett min klient? Idag var jag på gymmet och tränade med en kvinna jag tränat i flera år. Rätt som det var så kom det in en lite äldre man med en fruktansvärt dålig kroppslukt. Som brottare är man inte så känslig mot detta men jag ser hur folk i min omgivning vrider och vänder sig av denna förfärliga lukt. Plötsligt kommer min klient springandes ut ur gymmet i en maxlöpning varav hon hinner skrika i förbifarten, ”Jag klarar inte detta längre, dom får sanera hela gymmet” Sen dess har jag inte sett röken av henne. 

Kontakta oss

Är du intresserad av föreläsningar, träning eller events? Kontakta mig gärna via epost nedan så återkommer jag inom kort.

Bokning och förfrågningar:
martin@martinlidberg.com

För press:
Pressbilder

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.