Vilken debut!

14 jun 2016

20140505-164028.jpg

Som 15 åring fick Isac idag debutera för Hammarbys U21 lag mot Sundsvall, tillsammans med flertalet A-lagspelare. Vi trodde Isac endast skulle få sitta på bänken med vid ställningen 1-1 med 15 minuter kvar så fick han komma in. Efter ca en minut gör Isac 2-1 och fem minuter senare gör han 3-1 men domaren dömmer istället straff som Bajen då sätter. Man vinner därmed med 3-1 inför Bajens tränare Nanne Bergstrand mfl. Ja verkligen stolt över grabben. Nu gäller det att inte sätta för stor press och fortsätta göra det han älskar med glädje.

Kontakta oss

Är du intresserad av föreläsningar, träning eller events? Kontakta mig gärna via epost nedan så återkommer jag inom kort.

Bokning och förfrågningar:
martin@martinlidberg.com

För press:
Pressbilder

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.