Vilken livsresa!

14 jun 2016

Verkligen stolt över denna kille, Håkan Lindgren har gjort en fantastisk resa på många sätt både mentalt och fysiskt. För några år sedan medverkade han på en av mina dåvarande Hälsocamper. Jag fick äran att jobba både mentalt och fysiskt med Håkan tillsammans med mitt övriga team. Idag håller han formen och är ett föredöme på alla sätt och har genom åren inspirerat väldigt många människor till att förbättra sin hälsa. Snart kan ni läsa mer om Håkan och hans inspirerande resa i Aftonbladet. Självklart medverkar han på mitt CrossControl pass på Nacka Dojo varje vecka som ni ser på bilden.

IMG_6407.JPG

Kontakta oss

Är du intresserad av föreläsningar, träning eller events? Kontakta mig gärna via epost nedan så återkommer jag inom kort.

Bokning och förfrågningar:
martin@martinlidberg.com

För press:
Pressbilder

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.