Vill du uppleva den optimala känslan av lycka?

14 jun 2016

Idag var jag nere och tränade brottning och submission wrestling. Det finns ingen träning som ger mig en sådan härlig känsla som jag får efter dessa träningspass. Desto hårdare träningen är ju mer endorfiner frigörs. Kan du dessutom kombinera detta med en viss smärta och hundkontakt så frigörs ännu mer endorfiner och även signalsubstansen oxytocin som får oss att må bra och känna lycka. Så det är inte så konstigt att man mår så bra efter denna typ av träning. Folk proppar i sig antidepressiva piller idag men tack och lov så börjar allt fler läkare att först ordinera träning på recept. Kom gärna ner och pröva ett pass någon gång och upplev den optimala lyckan du med. Välkommen!   

Kontakta oss

Är du intresserad av föreläsningar, träning eller events? Kontakta mig gärna via epost nedan så återkommer jag inom kort.

Bokning och förfrågningar:
martin@martinlidberg.com

För press:
Pressbilder

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.