Tack GREAT GRAPHICS

16 jun 2016

marlon+martin

Tackar GREAT GRAPHICS och Marlon här på bild och deras anställda som gjort ett fantastiskt arbete med min nya sida. Här kommer jag skriva lite om vad som händer framöver och lägga ut en del bilder och klipp. Mycket kommer att vara träningsrelaterat med tips på både övningar och annat. Jag kommer även skriva och lägga ut bilder från mitt arbete under sommarens OS i Rio och även publicera text och bilder från min kommande utmaning ni kommer att få ta del av lite längre fram. Självklart kommer även någon privat bild med La familja att slinka med ibland.
På återseende kära vänner.

Kontakta oss

Är du intresserad av föreläsningar, träning eller events? Kontakta mig gärna via epost nedan så återkommer jag inom kort.

Bokning och förfrågningar:
martin@martinlidberg.com

För press:
Pressbilder

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.