Anmäl era barn redan idag!

17 jun 2016

Nu kan ni anmäla era barn eller rekommendera vänner eller släktingars barn att anmäla sig till SATS Kidz Wrestling. Jag och min bror Jimmy startar upp denna träningsform på SATS SoFo, Medborgarplatsen i höst och sen tar vi hela Sverige med storm. Här får barnen bygga upp en fantastisk fysik och utveckla kvalitéer som balans, koordination, smidighet, uthållighet och styrka genom roliga och givande övningar. Oavsett om barnen bara vill ha roligt, utvecklas fysiskt eller ha denna träning som komplement till en annan idrott så är man varmt välkommen. Så missa inte denna chans nu då det är begränsat antal platser till i höst. Mer info eller Anmälan görs på mailadress, Sofo@sats.se eller på telefon: 010 110 60 90. På bilden från idag filmar vi övningar inför kommande kurser och utbildningar för SATS Kidz Wrestling. 

Kontakta oss

Är du intresserad av föreläsningar, träning eller events? Kontakta mig gärna via epost nedan så återkommer jag inom kort.

Bokning och förfrågningar:
martin@martinlidberg.com

För press:
Pressbilder

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.