Swedish Olympic team

26 jul 2016

Swedish Olympic team on their last trainingcamp. Idag är jag och hälsar på brottningslandslaget på deras sista träningsläger inför OS i Rio. Förutom svenska landslaget så deltar även Tyskland, Italien och Danmark på lägret här på Bosön. Träningen har varit stenhård under en lång tid och brottarna ligger hela tiden på gränsen vad man klarar av både fysiskt och mentalt. Men snart lättas träningen och träningsmängden minskar ytterligare för att få till den där sista finslipningen av formen, för att sen gå in och ge allt på OS mattan. Stämningen är på topp och formen är stigande för killarna meddelade förbundskaptenen. Känns härligt att få känna på atmosfären då jag själv åker ner till Rio för att kommentera brottningen snart. Här på bild med förbundskaptenen Mohammad Babulfath, och två av dom totalt tre OS klara herrarna, Johan Euren 130 kg och Zakarias Berg 85 kg. Bara Fredrik Shön 98 kg som fattas på bilden då han nu är på en välbehövlig massagebehandling.

Kontakta oss

Är du intresserad av föreläsningar, träning eller events? Kontakta mig gärna via epost nedan så återkommer jag inom kort.

Bokning och förfrågningar:
martin@martinlidberg.com

För press:
Pressbilder

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.