Mästarnas Mästare!

03 aug 2016

Idag blev det klart att jag medverkar i nästa säsong av SVT:s Mästarnas Mästare. Jag fick förfrågan första säsongen men tackade då nej eftersom jag inte kände till programmet. Det ska verkligen bli roligt och en stor ära att få delta och kämpa mot dom andra i tävlingarna. Det ska även bli roligt att få lära känna dom andra idrottarna och få en inblick i deras idrottskarriärer. Vi åker redan om en månad och spelar in programmet och sen sänds det i vår/sen vinter. Mer info finns på Aftonbladet hemsida. Nä nu går jag nog och tränar tror jag. Frågan är bara vad då uthållighet, styrka, strategi och stresshantering krävs för att vinna grenarna i Mästarnas Mästare. Jag åker till Brasilen på måndag för att kommentera brottningen under OS och sen när jag kommer hem så är det inte många dagar kvar tills vi åker, så hoppas det finns ett gym på hotellet i Rio. Annars får man väl göra Burpees och armhävningar på hotellet, ha ha. Vi hörs framåt mina vänner.  

Kontakta oss

Är du intresserad av föreläsningar, träning eller events? Kontakta mig gärna via epost nedan så återkommer jag inom kort.

Bokning och förfrågningar:
martin@martinlidberg.com

För press:
Pressbilder

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.