Snart drar vi igång!

11 aug 2016

In Rio with the Swedish Viasat and mediateam. Sitter och laddar med min vapendragare Carolina Cluft och övriga teamet här i Rio inför kommande sändning idag. Numera går jag under smeknamnet ”Dragspelaren” uppfunnet av Carro. Undrar ni varför så får ni fråga henne. På söndag drar Brottningen ingång och på måndag kliver dom första svenskarna Zakarias berg och Johan Euren upp på OS mattan. Kommer bli nervöst att se och kommentera våra svenska brottare när man vet hur hårt dom kämpat för att ta sig hit. Nu hoppas vi på fina svenska framgångar.

Kontakta oss

Är du intresserad av föreläsningar, träning eller events? Kontakta mig gärna via epost nedan så återkommer jag inom kort.

Bokning och förfrågningar:
martin@martinlidberg.com

För press:
Pressbilder

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.