Schön vs Dzeinichenka

16 aug 2016

Om ca 1 timme så kliver Fredrik Schön in i OS turneringen i 98 kilosklassen här i Rio. Han har fått en tuff lottning och möter vitryssen Dzeinichenka som har ett VM silver, EM guld och en femteplats från OS på meritlistan. Det är dock ingen omöjlig uppgift för Fredrik som visat fin form inför dessa mästerskap. Detta och andra rafflande och spännande matcher i 66 kilosklassen och 98 kilosklassen kommer att visas i TV 10, kl 15-18 och kl 21-00:00 och kommenteras av mig och Janne Blomqvist idag. Bland annat kommer ni få se fem fd Världsmästare och två Olympiska mästare göra upp om guldet i 66 kilosklassen. Detta blir mer än spännande mina vänner.

 

image

Kontakta oss

Är du intresserad av föreläsningar, träning eller events? Kontakta mig gärna via epost nedan så återkommer jag inom kort.

Bokning och förfrågningar:
martin@martinlidberg.com

För press:
Pressbilder

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.