Vilka matcher vi nu får se!

19 aug 2016

Vilka matcher vi nu får se och uppleva i fristil herrar här i Rio under dessa Olympiska spel. Det är verkligen en fröjd för ögat och vi får se fina kast, grepp och dramatik. Vilka atleter säger jag bara och drömmer nu om att vi även får se svenska internationella framgångar i fristilsbrottningen för herrar i framtiden. Hoppas att vårt förbund gör en riktig storsatsning även på fristilen i Sverige vilket kommer att gynna även den grekisk romerska utvecklingen i vårt land. Här en bild på den regerande Olympiska mästaren, megastjärnan Jordan Burroughs i 74 kilosklassen som nyss förlorade kvartsfinalen mot Aniuar Geduev från Ryssland, som var trea på VM förra året. Jag och Janne Blomqvist får äran att kommentera finalpasset i fristil från ca kl 22:00 ikväll. Troligtvis sänder vi från Viasat sport och det är alltså medaljmatcher i fristil 57 kg och 74 kg. mer info finns på Viasat.se under tablåer. För er som inte intresserar er av brottning men gillar fysik och träning kan istället beskåda vilka atleter dessa idrottsmän är med allt från enorm styrka till uthållighet, balans, koordination och rörlighet. Hörs framåt mina vänner.

 

image

Kontakta oss

Är du intresserad av föreläsningar, träning eller events? Kontakta mig gärna via epost nedan så återkommer jag inom kort.

Bokning och förfrågningar:
martin@martinlidberg.com

För press:
Pressbilder

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.