Kids Wrestling

30 aug 2016

Vill du att ditt barn ska bygga upp en bra fysik med balans, styrka, koordination, smidighet och uthållighet? Detta skapar en grundfysik som även stärker självförtroende och som barnen kommer att ha stor nytta av i sin vardag eller om dom vill utvecklas i en annan idrott. Jag och min bror Jimmy Lidberg har tillsammans med SATS skapat denna unika kurs/träningsform. Så samtidigt som ditt barn utvecklar sin fysik så kan även du passa på att komma i form under tiden. Först ut är SATS SoFo i Medborgarplatsen i Stockholm. Men efter detta så räknar vi med att expandera denna roliga och effektiva träningsform för barn runt om i vårt avlånga Land. Först till kvarn gäller. Vid intresse och för att säkerställa en plats, kontakta SATS SoFo Medborgarplatsen.

 

image image

Kontakta oss

Är du intresserad av föreläsningar, träning eller events? Kontakta mig gärna via epost nedan så återkommer jag inom kort.

Bokning och förfrågningar:
martin@martinlidberg.com

För press:
Pressbilder

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.