Sats Kids Wrestling!

18 sep 2016

Idag höll jag och brorsan Jimmy Lidberg i utbildningen för alla instruktörer som skall hålla i SATS Kids Wrestling framöver. Först ut blir SATS SoFo på Medborgarplatsen. Målsättningen är sen att sprida denna roliga och effektiva träningsform för barn nationellt tillsammans med SATS. Grupperna är indelade i 6-8 år och 9-12 år. Barnen kommer att få utveckla styrka, balans, koordination, uthållighet och smidighet med olika övningar och lek. Träningen kommer även att stärka barnens självkänsla och bidra till en kamratskap för alla dom som deltar. Samtidigt kan du som förälder passa på att sköta din egen träning under tiden barnen tränar. Det blir 11 st lördagar i rad med start den 1 oktober. Det finns fortfarande några få plaster kvar så passa på att anmäla era barn till SATS SoFo så snart som möjligt om ni vill garantera en plats. Välkomna!

Kontakta oss

Är du intresserad av föreläsningar, träning eller events? Kontakta mig gärna via epost nedan så återkommer jag inom kort.

Bokning och förfrågningar:
martin@martinlidberg.com

För press:
Pressbilder

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.