Kids Wrestling!

23 sep 2016

Den 1/10 drar jag och min bror Jimmy Lidberg igång Sats Kids Wrestling tillsammans med SATS. Varje lördag och 12 veckor fram kommer barnen få utveckla balans, koordination och styrka genom denna effektiva och roliga träning. Barnen kommer ha stor nytta av träningen oavsett om dom vill utvecklas i en annan Idrott eller bara vill uppleva härlig och rolig träning tillsammans med andra barn. Fokus är på att utveckla barnens fysik som sagt men självklart kommer dom ändå få lära sig och pröva på något grepp om dom vill. Åldrarna är 6-8 år och 9-12 år och anmälan gör ni till SATS SoFo. Vi ses!

Kontakta oss

Är du intresserad av föreläsningar, träning eller events? Kontakta mig gärna via epost nedan så återkommer jag inom kort.

Bokning och förfrågningar:
martin@martinlidberg.com

För press:
Pressbilder

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.