Träning med Radiosportens Lasse Persson!

02 nov 2016

Brottningsfys som träningsform växer för allmänheten och både föreningar, privatpersoner och företag vill gärna pröva på denna roliga och effektiva träning numera. Alltså träning som skapar sammanhållning och som utvecklar både styrka, balans, koordination, rörlighet och kondition. Idag ville Radiosporten och Sveriges radios, Lasse Persson pröva på ett träningspass med mig och göra ett reportage om detta. Eftersom Radiosporten numera även gör reportage inom träning och hälsa. Jag kan meddela att Lasse Persson var helt slut efter passet men sa ändå att det var det roligaste han gjort i träningsform. Den kombinationen är inte att lätt att få till. Men träning ska såklart vara både rolig och ge ett ett fint resultat. När reportaget släpps så lägger jag såklart ut länken som förmedlar både glädje och kämparanda här mina vänner. 

Kontakta oss

Är du intresserad av föreläsningar, träning eller events? Kontakta mig gärna via epost nedan så återkommer jag inom kort.

Bokning och förfrågningar:
martin@martinlidberg.com

För press:
Pressbilder

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.