Seger!

13 nov 2016

Sveriges P18 landslag i fotboll vann idag sin andra match då dom besegrade Moldavien med 1-0 här i Serbien. Grabben gjorde matchens enda mål vilket innebär att Sverige redan nu är klara för Elite Round där kvalificeringarna för U19 EM står på spel i vår. Det blev ändå nervkittlande idag då Sverige fick spela med en man mindre dom sista 20 minuterna. Nu väntar en rätt betydelselös match mot Serbien om gruppsegern på måndag. Lillpluttis måste också få göra något skoj så vi passade på att gå på Zoo mellan matcherna här i Belgrad. 

Kontakta oss

Är du intresserad av föreläsningar, träning eller events? Kontakta mig gärna via epost nedan så återkommer jag inom kort.

Bokning och förfrågningar:
martin@martinlidberg.com

För press:
Pressbilder

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.