En modig man från radiosporten!

12 jan 2017

Det krävs mod att gå ner i en kall mörk brottarlokal en tidig vintermorgon. Men det krävs ännu mer hjärta om man dessutom vet att en tidigare världsmästare står där nere och ska köra livet ur än. På söndag kan du höra och kanske förstå hur det kändes och gick till när Radiosportens Lasse Persson fick sig en nära döden upplevelse på brottarmattan. Vårt pass och match sänds i radiosportens 103,3 efter kl 12:30 på söndag den 15/1. Delar av detta kommer även att kunna ses på Radiosportens webb . 

Kontakta oss

Är du intresserad av föreläsningar, träning eller events? Kontakta mig gärna via epost nedan så återkommer jag inom kort.

Bokning och förfrågningar:
martin@martinlidberg.com

För press:
Pressbilder

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.