Fyspass för grabbar med stora mål och drömmar! 

14 jan 2017

Att få komma ut i förorten och träffa, prata för killarna och träna dem som idag känns bra i hjärtat. Så härligt att se glöden hos killarna och höra om deras storslagna drömmar. Kafa IF ger spelare möjligheten att utvecklas och har stöttat och hjälpt många fotbollsungdomar att nå sina mål och drömmar oavsett bakgrund. Ännu större är att dom även gör samhällsnytta genom att få många ungdomar på rätt spår i livet. Enligt önskemål så finner ni fler bilder från dagens pass på min Instagram. Så avslutningsvis stort tack till alla grabbarna och till deras tränare, eldsjälen Spiros som står till höger om mig här.

Kontakta oss

Är du intresserad av föreläsningar, träning eller events? Kontakta mig gärna via epost nedan så återkommer jag inom kort.

Bokning och förfrågningar:
martin@martinlidberg.com

För press:
Pressbilder

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.