Keep hunting your dream!

26 jan 2017

Alla har vi säkert ett tillfälle, ett minne i livet då vi verkligen insåg att det faktiskt är möjligt att uppnå sin dröm. En situation eller ett tillfälle som skapade stort självförtroende och en insikt att det faktiskt är möjligt. Ett tillfälle att alltid plocka fram och tänka tillbaka på i tuffa tider eller när självförtroendet kanske inte är på topp. Som ung brottare besegrade jag här Tysklands stora fixstjärna som var både Europamästaren och Världsmästaren. Just i denna stund förstod jag att det faktiskt var fullt möjligt att bli bäst i Världen i min Idrott. Om du tänker tillbaka så har säkert även du ett sådant minne att tänka tillbaka på och som kan stärka dig framöver oavsett om det gäller ditt yrke, din idrott, träning eller vardag. Önskar dig all lycka!

Kontakta oss

Är du intresserad av föreläsningar, träning eller events? Kontakta mig gärna via epost nedan så återkommer jag inom kort.

Bokning och förfrågningar:
martin@martinlidberg.com

För press:
Pressbilder

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.