En stor dag imorgon! 

28 jan 2017

Inte ofta man får en ny förebild som vuxen! Under inspelningen av Mästarnas Mästare i år så fick jag förmånen att lära känna och umgås med Per-Olof ”Posa” Serenius, flerfaldig världsmästare i Isracing. Aldrig tidigare har jag träffat en människa med en sådan passion till sin idrott. Tänk att han reste runt i länder med svåra förhållanden och med minimala ekonomiska och sportsliga resurser. På vintrarna fick han själv åka ut och ploga isen för att kunna träna och var dessutom hela tiden beroende av kalla vintrar. Karriären innebar hårt slit och så lite glamour man bara kan tänka sig med många olyckor och skador som följd. Posa reste ofta i dagar för att komma till tävlingarna som ofta arrangerades i forna Sovjet. Väl där fick han ofta övernatta hos folk han kände eller i en tågkupé på vägen. Under Mästarnas Mästare blev det många sena kvällar då Posa berättade och visade filmer från sin karriär och från alla sina spännande resor genom åren. Som idrottsman är han enorm men som människa ännu större. Jag förstod att han offrat mycket i livet men alltid följt sitt hjärta genom hela idrottskarriären. Med tanke på detta så är han en av dom största idrottarna i svensk historia för mig. Imorgon söndag den 29/1 kl 15:00 kan ni se denna legend köra sitt sista race i karriären på motorstadion i Gävle och då som 69 åring. Jag hoppas att så många som möjligt kommer till Gävle och hejar fram och hedrar Posa denna stora dag. Hoppas vi ses! 

Kontakta oss

Är du intresserad av föreläsningar, träning eller events? Kontakta mig gärna via epost nedan så återkommer jag inom kort.

Bokning och förfrågningar:
martin@martinlidberg.com

För press:
Pressbilder

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.