Missa inte detta!

29 jan 2017

Snart kan ni se mig och brorsan i TV-programmet Parneviks. Det blev en av dom bästa resorna jag gjort med så mycket glädje och skratt. Jag har tackat nej till det mesta inom TV sista åren men är så glad över att jag medverkade och fick möjligheten att träffa denna fantastiska och härliga familj. Jag och  brorsan medverkade tillsammans med Björn Ranelid och hans fru Margareta. Redan nu kan jag avslöja att jag vi fick till århundrades match mellan Ranelid och Jesper Parnevik. Så vad ni än gör, missa inte detta!

Kontakta oss

Är du intresserad av föreläsningar, träning eller events? Kontakta mig gärna via epost nedan så återkommer jag inom kort.

Bokning och förfrågningar:
martin@martinlidberg.com

För press:
Pressbilder

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.