Jokkmokks marknad Here We Come!

05 feb 2017

Kan varmt rekommendera dessa två killar som jag jobbat med under Jokkmokks marknad denna helg. Den ena driver företaget Jokkmokks korv och rökeri och tillverkar Sveriges godaste skinka, korv och olika köttprodukter med en massa SM guld från Chark SM. Den andra killen är en av Sveriges roligaste och bästa Stand Up komiker och dessutom medaljör inom BJJ. Kan avslöja att det blev bra mycket skratt med dessa två karismatiska herrar. Men det sägs ju att man ska ha roligt när man jobbar.

Kontakta oss

Är du intresserad av föreläsningar, träning eller events? Kontakta mig gärna via epost nedan så återkommer jag inom kort.

Bokning och förfrågningar:
martin@martinlidberg.com

För press:
Pressbilder

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.