Idag blev det tuffa tag!

12 feb 2017

Together with the Swedish Olympic rower Lassi Karonen. Här tillsammans med legenden, den Olympiska Roddaren Lassi Karonen. Ja ni vet mannen med den högsta syreupptagningsförmågan som någonsin uppmätts i Sverige. Tänk om man hade genmanipulerad en människa med Karonens långsamma men otroligt uthålliga muskelfibrer och mina snabba explosiva fibrer, ja då hade vi haft en världsidrottare i vilken sport som helst kan jag lova. Idag höll vi tillsammans ett fyspass för aktiva ungdomsidrottare från olika idrottsgrenar i samarbete med Sveriges Olympiska kommitté. Kan meddela att passet blev lyckat, tufft och innehöll både plyometrisk explosiv träning och uthållighetsövningar med mycket mjölksyra.

Kontakta oss

Är du intresserad av föreläsningar, träning eller events? Kontakta mig gärna via epost nedan så återkommer jag inom kort.

Bokning och förfrågningar:
martin@martinlidberg.com

För press:
Pressbilder

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.