Snart hemma hos Parnevik!

23 feb 2017

Nästa tisdag kl 20:00 på TV3 kan ni se när jag och brorsan dyker upp hemma hos familjen Parnevik i Florida och då tillsammans med härliga Björn Ranelid och fru Margareta Ranelid. Ja familjen Parnevik är verkligen så underbara som det syns i rutan och det var en ära att få umgås med dom dessa dagar. Så det var ett bra gäng TV3 satte ihop men det dom inte hade räknat med var att när man väl sätter Lidbergare, Ranelidare och Parnevikare tillsammans under ett och samma tak under några dagar så kan allt hända vilket ni kommer att upptäcka om ni väl ser programmet. 

Kontakta oss

Är du intresserad av föreläsningar, träning eller events? Kontakta mig gärna via epost nedan så återkommer jag inom kort.

Bokning och förfrågningar:
martin@martinlidberg.com

För press:
Pressbilder

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.