Brorsan blir ny Fystränare i Hammarby!

02 mar 2017

Brorsan blir ny fystränare i Hammarby! Han gjorde Succé som Förbundskapten i Norge och har med samma fokus och inställning lyft många spelare och lag i sitt arbete som fystränare genom åren. Nu hoppas vi på samma fina resultat även i Hammarby där spelarna ska få bygga upp sin fysik genom att bli starkare, explosivare och förbättra kamp och närspel bland annat. Självklart kommer även den mentala styrkan med dessa kvalitéer. Denna säsong är snart igång och det är framförallt inför nästa säsong han kommer kunna göra skillnad, då han hunnit arbeta med spelarna mer långsiktigt och främst under en uppbyggnadssäsong. Så stort grattis till både brorsan och Hammarby! Här ser ni premiärklippet med brorsan på Hammarbys träningsanläggning i Årsta. https://www.facebook.com/HammarbyFotboll/posts/10155837557034829

Kontakta oss

Är du intresserad av föreläsningar, träning eller events? Kontakta mig gärna via epost nedan så återkommer jag inom kort.

Bokning och förfrågningar:
martin@martinlidberg.com

För press:
Pressbilder

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.