Nya Lidberg Kollektion! 

16 mar 2017

Idag hade jag tillsammans med PR Active release på nya Lidbergs kollektionen. Det blev fullsatt hus med storpublik och media på plats. Det bjöds på mat och dryck samtidigt som jag höll mitt föredrag och självklart bär killarna i Öster redan kläder från kollektionen som ni ser. Träningskläderna finns i både dam och herr och går att beställa på practive.se med 20% rabatt fram till 31/3 med rabattkoden Lidberg17. Självklart även i kombination med mina föreläsningar och träningsevent om så önskas. Flera plagg är att vänta och snart kan beställningar göras även från min egen hemsida. Tack alla för en strålande dag!

Kontakta oss

Är du intresserad av föreläsningar, träning eller events? Kontakta mig gärna via epost nedan så återkommer jag inom kort.

Bokning och förfrågningar:
martin@martinlidberg.com

För press:
Pressbilder

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.