Mästarnas Mästare!

26 mar 2017

Ja det gick väl sådär i kvällens program av Mästarnas Mästare. Jag lyckades gå vidare till Semifinal men var tyvärr tvungen att besegra min vän Posa i en Nattduell för att ta mig vidare. Ja så var det även inom idrotten att man ibland var tvungen att besegra sina vänner på brottarmattan. Ja till och med så var jag ibland även tvungen att möta min egen bror. Vissa motståndare gillade man aldrig och dessa var ju såklart även alltid roligast att möta och besegra. Nu hoppas vi även på seger för min son och svenska U19 landslaget i fotboll som spelar sin avgörande match mot Italien här i Belgien på tisdag. Vinnare i gruppen tar sig vidare till EM i Georgien, vilket inget svenskt U19 lag tidigare kvalificerat sig till. Vi hörs framåt mina vänner. 

Kontakta oss

Är du intresserad av föreläsningar, träning eller events? Kontakta mig gärna via epost nedan så återkommer jag inom kort.

Bokning och förfrågningar:
martin@martinlidberg.com

För press:
Pressbilder

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.