Vilken kämparanda! 

28 apr 2017

Just had a tough fight against this two warriors! Dessa två tuffa damer chloe och Josephine  höll på att bryta både armar och ben på mig idag. Lifesverige och Örtmedicinska Institutet lottade ut ett PT pass med mig på brottarmattan som dessa två tjejer vann. Dom båda krigade sig igenom träningen på brottarmattan och klarade det galant. Men som ni ser så gav dom igen med råge efter träningspasset. Som grädde på moset fick tjejerna dessutom ett års förbrukning av Adapt Sport. Stort grattis och tack för bra kämparanda. 

Kontakta oss

Är du intresserad av föreläsningar, träning eller events? Kontakta mig gärna via epost nedan så återkommer jag inom kort.

Bokning och förfrågningar:
martin@martinlidberg.com

För press:
Pressbilder

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.