Vilken resa han gjort!

29 maj 2017

Följ gärna Lasse Perssons otroliga förändring i radio P4 imorgon mellan kl 10:30-13:00. Under sin livsstilsförändring hann reporten Lasse Persson pröva på hela 19 stycken olika träningsformer varav brottningsfys blev den mest uppskattade av denna numera glada, lättare och mer hälsosamma motionären. När vi körde första passet för flera månader sedan så trodde jag att han skulle duka under men idag på sista passet var det som att träna en helt ny människa med helt andra fysiska förutsättningar. Stort grattis Lasse!

Kontakta oss

Är du intresserad av föreläsningar, träning eller events? Kontakta mig gärna via epost nedan så återkommer jag inom kort.

Bokning och förfrågningar:
martin@martinlidberg.com

För press:
Pressbilder

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.