Föreläsning i Göteborg!

15 jun 2017

Idag har jag och Världens bästa kollega, Näringsfysiologen, Dr Magnus Nylander haft en föreläsning för Egenvårdspoolen och dess terapeuter i Göteborg. Här har vi bland annat pratat, träning, hälsa, nutrition och om Adaptogener med dess positiva inverkan på prestation och återhämtning. Det blev en lyckad och rolig dag som alltid tillsammans med detta härliga gäng! #ortmedicinska #örtmedicinskainstitutet #adaptsport #adaptlugn #adaptlife #egenvårdspoolen

Kontakta oss

Är du intresserad av föreläsningar, träning eller events? Kontakta mig gärna via epost nedan så återkommer jag inom kort.

Bokning och förfrågningar:
martin@martinlidberg.com

För press:
Pressbilder

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.