Intressant möte idag! 

20 jun 2017

Idag hade jag tillsammans med mina vänner, Dr. Magnus Nylander och Agneta Sjödin ett mycket intressant möte med Örtmedicinska institutet i Stockholm. Nu släpper dom efter många års studier den tredje generationen av Adaptogener med bara hälsosamma extrakt från växtriket. Medicinalväxter som alltså har en bevisad effekt och som kan minska stress, snabba på återhämtning och förbättrar ork och prestation. Självklart alltid i kombination med regelbunden motion, en bra kosthållning, lagom med vila och sömn, då ingen kedja är starkare än sin svagaste länk. Se och läs gärna mer på Svenska Örtmedicinska Institutet. 

Kontakta oss

Är du intresserad av föreläsningar, träning eller events? Kontakta mig gärna via epost nedan så återkommer jag inom kort.

Bokning och förfrågningar:
martin@martinlidberg.com

För press:
Pressbilder

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.