Tillbaka på semestern!

24 jul 2017

Ja då är man tillbaka från en välbehövlig och härlig semester. Jag hoppas att även ni har haft det bra i sommar. Efter semestern känner många att dom behöver kicka igång motivationen igen, både när det gäller arbete och sin egen träning. Själv är jag den typen av person som ofta längtar tillbaka till arbete, kollegor och fasta rutiner när jag varit ledig ett tag. I höst drar jag ut på min föreläsningsturné, ”Våga bli en vinnare” Då pratar jag bland annat om framgångsfaktorer och rädslor som ofta sköljer över oss när vi står inför en utmaning och hur du kan bemästra dina tankar och förbereda dig mentalt för att prestera på toppen av din förmåga. Det ska bli härligt att få komma ut och få motivera och inspirera hos både företag och andra grupper av människor igen. Brottarkram Martin

Kontakta oss

Är du intresserad av föreläsningar, träning eller events? Kontakta mig gärna via epost nedan så återkommer jag inom kort.

Bokning och förfrågningar:
martin@martinlidberg.com

För press:
Pressbilder